Cap dona en l'oblit: un mes empresonades

Ahir a l'acte "Cap dona en l'oblit" vam aplegar-nos per denunciar que ja fa un mes que la Carme Forcadell i la Dolors Bassa estan injustament empresonades a Alcalá Meco. També vam exigir el reconeixement de totes les preses, exiliades i encausades.

Tenim molt presents la Carme, la Dolors, la Meritxell Serret, la Clara Ponsatí, l’Anna Gabriel i la Marta Rovira, i volem que sàpiguen que no estan soles i que no permetrem que siguin invisibilitzades.

L’acte va tenir lloc a la Plaça de la Vila de Gràcia i va estar organitzat per la plataforma Dones per la República. Es va llegir un manifest per defensar la necessitat de seguir tossudament alçades contra la repressió i fins que totes les preses, exiliades i encausades puguin ser lliures i a casa. També es van llegir cartes i poemes i hi va haver actuacions musicals. 

La Jenn Díaz va llegir la carta que va enviar a la Marta Rovira mentre anava a Estremera a visitar l’Oriol Junqueras, i la germana de la Dolors Bassa, la Montse Bassa, va llegir una carta de la Dolors on explica la seva vida i la de la Carme a Alcalá Meco. Tres minuts de silenci i l’himne dels segadors van cloure l’acte.

Llibertat preses polítiques, exiliades i encausades!