Assemblea Nacional de Dones d'Esquerra, 24 de novembre de 2018

En aquests dies d'intensos moments de sentiments retrobats i d'indignació, acompanyats per l'intens record de les nostres exiliades, presses i represaliades; Marta Rovira, Carme Forcadell, Meritxell Serret i Dolors Bassa, i la immensa tasca política i social que han fet i fan des de la presó i l'exili, renovem el nostre compromís per la feminització del partit i la nostra lluita per la República feminista.
 
Materialitzem aquest compromís amb la celebració de l'Assemblea Nacional de Dones anual, on totes les dones d'Esquerra, militants, simpatitzants i amigues del partit, ens reunim per compartir i debatre les pases a seguir per tal d'establir la República Feminista que volem i necessitem. Enguany es va celebrar el passat 24 de Novembre a Cambrils. Durant tot aquell dissabte, vam sentir les veus de totes les nostres exiliades i preses, i vam teixir xarxes de suport, complicitat i sororitat que ens permeten afrontar els durs moments que vivim i els mesos que vindran.
 
Així mateix, és fonamental recordar que lluitem per eradicar la violència masclista, per trencar el sostre de vidre, la bretxa salarial i per aconseguir la conciliació de la vida familiar i laboral. Volem una societat més oberta que respecti la pluralitat. Per això, ens continuarem mobilitzant, avui i cada dia de l'any, pels drets de les dones i per una societat més justa i igualitària que faci de la República Catalana una República de dones i homes lliures.
 
Per una República Feminista!