Assemblea Nacional de Dones d'ERC

Benvolgudes companyes,

Com ja sabeu, el país es troba en el moment fundacional de la República Catalana, un moment clau per a construir la República de la igualtat efectiva entre homes i dones. Els anys trenta, quan el nostre país també feia néixer una República, les dones del nostre partit es van organitzar, van lluitar i van aconseguir construir el país amb la seva veu i el seu vot. Ara és moment de recuperar aquell esperit, de trobar-nos i d'organitzar-nos per a la veritable dignitat de les dones. La República Catalana serà la República de les dones i homes lliures i iguals, o no serà República.

També sabeu que al llarg d'aquests mesos hem treballat en la proposta del Pla per la Igualat del partit, que us volem presentar i compartir perquè la República que anhelem l'hem de fer possible, primer, en la nostra pròpia organització.

Per tot aixòus convoquem a les militants, simpatitzants i amigues el dissabte 12 de novembre, de 10 a 13h a l'espai El Sucre a l'Assemblea Nacional de Dones. Us adjuntem l’ordre del dia, la documentació i informació de les activitats complementàries. 

Espero poder-vos-hi trobar, acompanyades de totes aquelles militants, simpatitzants i amigues del vostre entorn que hi vulguin participar. 

Marta Rovira i Vergés
Secretària general d'Esquerra Republicana