Meritxell Serret: “L’1 d’octubre votarem per allunyar-nos de la repressió que estem patint”

Meritxell Serret
Meritxell Serret
a consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació participa en l’acte de la campanya pel Referèndum que Esquerra Republicana ha celebrat a Pardines
 
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, ha afirmat des de Pardines que “l’Estat està demostrant la poca cultura democràtica que té. Per tant, el proper 1 d’octubre sortirem tots a votar per demostrar quina classe de país volem, allunyant-nos absolutament de la repressió que estem patint”.
 
Serret ha participat en l’acte que s’ha celebrat aquest divendres 15 de setembre i que ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones. També han intervingut la diputada d’Esquerra al Congrés, Teresa Jordà, i l’alcaldessa de la població, Núria Pérez.
 
“Tenim clar quin país volem i com desenvolupar la nostra societat i els nostres valors. Tenim clar les nostres polítiques i els recursos que tenim per gestionar. Per què hi hem de renunciar?” ha defensat Serret.
 
Per la seva banda, Teresa Jordà ha iniciat la seva intervenció amb un contundent “el poble vol decidir i decidirem. Som un subjecte polític i ens reconeixem com a nació”. La diputada ha reivindicat que la República Catalana “serà feminista, igualitària i amb oportunitats per a tothom tothom. Tenim la oportunitat de fer néixer i créixer una societat de ciutadans lliures i iguals. Fem-ho!”. Jordà ha volgut destacar que “no podem permetre que, avui en dia, encara existeixi una bretxa salarial de més del 26% entre homes i dones”.
 
La diputada republicana ha deixat clar que “no podem permetre tenir un Estat que ens maltracta i envia al TC lleis com la d'igualtat efectiva entre homes i dones”. Jordà ha recordat que, sense anar més lluny, “fa 2 mesos vàrem aprovar un pacte d'estat en contra la violència de gènere i el PP i PSOE no van ser capaços de parlar de violència masclista malgrat la demanda de la resta de formacions polítiques”.
 
L’alcaldessa de Pardines, Núria Pérez, ha obert l’acte afirmant que “el meu objectiu és que tots els que esteu aquí, i els que no, vagin a votar el pròxim 1 d’octubre. I un cop allà, la població mostrarà la seva voluntat”. Pérez també ha volgut destacar el paper de les dones i ha recordat que “l’1 d’octubre farà 86 anys que les dones van aconseguir votar a l'Estat espanyol i, avui aquí, som l'exemple de 3 dones que treballem per defensar aquest dret”.
Serret acte Pardines
acte dones Pardines