II CONVENCIÓ DE DONES D'ESQUERRA

Les dones d'Esquerra establim xarxes de treball conjunt per encarar la primavera electoral

II CONVENCIÓ DE DONES D'ESQUERRA
II CONVENCIÓ DE DONES D'ESQUERRA
En el context de tres imminents convocatòries electorals, les Dones d'Esquerra ens vam reunir, el passat dissabte a Reus, per reivindicar les polítiques amb mirada feminista, encoratjar les nostres candidates i recordar les dones exiliades, preses i represaliades.

Al llarg de la jornada les candidates i membres de candidatures a municipals, estatals i europees van compartir experiències i coneixements.
 
Vam comptar amb la participació de diferents dones candidates al Congrés, el Senat, el Parlament Europeu i els consistoris, i dirigents del partit: Noemí Llauradó cap de llista per Reus, la Montserrat Flores, la Mireia Mata Vicesecretària General de les Dones, la Diana Riba, candidata al Parlament Europeu, la Carolina Telechea primera dona a la Congreso per Barcelona, la Sara Bailac cap de llista al Senado per Lleida, la Rosa Funtané alcaldessa i candidata de Montgat, la Fina Campàs, candidata a Sant Feliu de Llobregat i activista TRANS, la Noemí Egea, candidata del Jovent Republicà a Santa Coloma de Gramenet, la Isabel Sales, regidora de Vallclara i secretaria de les dones de la Conca de Barberà i l'Empar Pont, que va ser la primera regidora d'Esquerra a l'Ajuntament de Reus.

Vam fer un reconeixement a les dones que en el seu moment van ser regidores en contextos molt masculinitzats, com les mateixes Dolors Bassa - a Torroella de Montgrí- i la Carme Forcadell – a Sabadell-, de les que es van llegir cartes enviades des d'Alcalà-Meco. I també vam rebre missatges des de l'exili de la Marta Rovira i la Meritxell Serret.
 
#DonesdEsquerra
#DonesRepublicanes
#MunicipisFeministes
#MunicipisRepublicans