"Volem representar la societat i per això calen més dones, a més llocs i amb més poder de decisió"

Acte amb clau feminista a Barcelona

Volem representar la societat i per això calen més dones, a més llocs i amb més poder de decisió
Volem representar la societat i per això calen més dones, a més llocs i amb més poder de decisió
Ahir a l'acte central de campanya amb clau feminista, que es va fer a Barcelona, hi van participar l'Elisenda Alamany, l'Ester Capella, l'Alba Vergés, l'Eva Baró, la Montse Benedí, la Gemma Sendra, l'Elisabet Nebreda, la Raquel Correa, la Marina Sánchez i la Marta Rovira, des de Ginebra.
 
Va obrir l'acte la secretària de les Dones d'Esquerra de Barcelona, Marina Sánchez, posant de relleu que Esquerra de Barcelona presenta una llista amb el mateix nombre de dones i homes.
 
Les candidates Eva Baró i Gemma Sendra van ressaltar el compromís de la candidatura barcelonina amb la igualtat i amb la construcció d'una ciutat amb mirada feminista.
 
La regidora Montse Benedí va criticar l'actual gestió de l'ajuntament, que oblida la meitat de la població i que no té en compte la mirada de les dones. Les barcelonines pateixen el desgovern de la ciutat en matèries esportives, culturals, educatives i socials.
 
La candidata europea, Elisabet Nebreda va indicar que a Europa també s'ha de prendre consciència que les dones hi som i que moltes de les problemàtiques tenen solució europea. Al que la Gemma Sendra va afegir que "Esquerra vol una Europa oberta, verda i feminista que garanteixi la igualtat entre homes i dones".
Les conselleres de Salut, Alba Vergés i de Justícia, Ester Capella van recordar les dones preses i exiliades i van posar l'accent en la necessitat de treballar des de les institucions per establir polítiques amb perspectiva de gènere.
 
La candidata Elisenda Alamany va ser contundent quan va afirmar que "les dones hem vingut per quedar-nos. Només així farem una societat més justa pels homes i les dones".
 
La nostra secretaria general, Marta rovira, en directe des de Ginebra, recorda que "la majoria de decisions polítiques que es prenen encara no tenen en compte la visió de la dona. Volem representar la societat i per això calen més dones, a més llocs i amb més poder de decisió".
 
Tot l'acte aquí:
https://twitter.com/Esquerra_ERC/status/1130886988473802762
 
Llegeix la crònica d'Esquerra Barcelona aquí:
http://www.esquerrabcn.cat/noticia/9184/alamany-les-dones-hem-vingut-per-quedar-nos-nomes-aixi-farem-una-societat-mes-justa-pels-h