Presentació

Vivim un moment extraordinari. Comencem a construir la República, una societat més justa en la qual molta gent ha somniat durant molt de temps. Un moment fundacional en què volem mantenir els guanys socials pels quals tantes generacions que ens han precedit han lluitat, millorar les condicions de vida de les persones i avançar en la justícia social.
 
I forma part d'aquesta justícia social garantir per a les dones la igualtat de la representació pública, el dret al propi cos, la igualtat salarial, el combat implacable contra la violència masclista.
 
Les dones d'Esquerra Republicana volem, des d'aquest bloc, donar a conèixer els posicionaments i l'actualitat política de les persones del nostre partit, les del nostre entorn i les que ens són referents en els temes que ens preocupen. 
 
Davant l'oportunitat de construir una nova societat, afrontem el gran repte que sigui igualitària. I ho volem fer treballant en xarxa, teixint complicitats, acumulant el saber que ens han llegat les companyes i companys que ens han precedit i ens acompanyen, aprenent de les persones que són a prop o s'incorporen al nostre projecte. 
 
Volem que aquest bloc sigui part d'aquesta xarxa, de la qual pugueu prendre i aportar allò que ens ajudarà a fer uns millors pobles, ciutats i país: informació, experiències, recursos, inquietuds i denúncies. Volem que tu siguis una teixidora més d'aquest espai que ens ajudi a millorar com a partit i com a societat. 
 
Compta amb nosaltres, nosaltres comptem amb tu!
 
Mireia Mata i Solsona
Vicesecretària General de les Dones (2015-2019)
@ERC_dones